superior1
Проекти
<< Проекти >>
Проект: Личен ангажимент за Исус - 777 - Отдел "Издателско Служене"

Личен ангажимент за Исус - 777
   
Във връзка с проекта "Мисионска книга на годината" на отдел "Издателско служене",  Българската Адвентна църква ви кани да участвате и в „Седмицата на литературното служене” 20-27 май 2012 г. с личен ангажимент 777, който включва:

7 дни - 7 книги - 7 молитви

Всеки адвентист може да състави списък с имена на 7 свои приятели, познати или съседи, за които да се моли в продължение на 7 дни, като всеки ден от Седмицата на литературното служене подарява по една мисионска книга на един от тях. Така 7 книги ще достигнат до 7 наши приятели. След това продължаваме да се молим за тях.

Ако някой от получателите на книгата прояви интерес, можем да му подарим съкратеното издание на Великата борба или Пътят към Христос, Копнежът на вековете, Открий Исус или други книги и брошури.

По този начин само за една седмица в страната ни ще бъдат разпространени 49 000 книги! Ефекта, който можем да очакваме, е 49 000 домакинства да бъдат достигнати с вестта на надежда, която може да промени коренно живота им. Ще създадем и библейски контакти с нови хора.

Всичко това може да се случи само за една седмица!


20.01.2012 г.
Албум със снимки
Албум със снимкиСеминария за Литературно служене 2013
Инфо:   Трети и четвърти семестър в училището за литературни евангелизатори.Аудио материал:
Аудио материалПрогнозата е: Порой
Инфо:   Мотивационна проповед

Видео материал:
Видео материалВидео програма на ГК за "Великата борба"
Инфо:   2011 година в ГК бе организирана служба на посвещение за проекта "Вели ...ДругиСписание Литературен евангелизъм - 4 брой

Кат:  Други
Инфо:   В броя четете за Семинарията за Литературно служене...ПрезентацииПроект "'Пътят към Христос' до всеки дом в България"

Кат:  Презентации
Инфо:   Презентация


КнигиВестители на надежда
Кат:  Книги
Инфо:   Книга от Е.Г.Уайт за книгоразпространителите


 
 
inferior
   Created by   Dodo's Team