superior1
Новини
<< Новини >>
Новина: 250 000 мисионски книги - Отдел "Издателско Служене"

250 000 мисионски книги
  
Централната конференция Паолиста в Централния Бразилски съюз разпространи 250 000 мисионски книги през месец юли. Както се вижда от снимките те получиха две големи доставки от книги с камиони.

Започвайки от събота, 4 юли, църковните членове разпространиха книгите през следващите три седмици. Споделянето на тази мисионска книга е една важна част от евангелизационните усилия да бъдат достигнати хората в град Кампинас. Моля ви, молете се за този проект.

В Еквадор проведохме две конференции за Литературни мисионери. Едната беше на едно красиво място на плажа. Водачите на Северната Еквадорска мисия организираха разпространението на 1000 книги от Литературните мисионери, участващи в конференцията в едно малко селище, близо до мястото на срещата. Това беше една благословена програма.

Стъпка по стъпка ние виждаме как църквата възприема идеята за достигането и повлияването на различни области чрез разпространението на книги до всеки дом. Това е наша цел за всички Южноамерикански Дивизии и мисии.

Слава на Бога!


Алмир Марони
Отдел Литературно служене
Южноамериканската дивизия
 


19.12.2009 г.
Албум със снимки
Албум със снимкиСеминария за Литературно служене 2013
Инфо:   Трети и четвърти семестър в училището за литературни евангелизатори.Аудио материал:
Аудио материалПрогнозата е: Порой
Инфо:   Мотивационна проповед

Видео материал:
Видео материалВидео програма на ГК за "Великата борба"
Инфо:   2011 година в ГК бе организирана служба на посвещение за проекта "Вели ...ДругиСписание Литературен евангелизъм - 4 брой

Кат:  Други
Инфо:   В броя четете за Семинарията за Литературно служене...ПрезентацииПроект "'Пътят към Христос' до всеки дом в България"

Кат:  Презентации
Инфо:   Презентация


КнигиВестители на надежда
Кат:  Книги
Инфо:   Книга от Е.Г.Уайт за книгоразпространителите


 
 
inferior
   Created by   Dodo's Team