superior1
Новини
<< Новини >>
Новина: Евангелието до всеки човек - Отдел "Издателско Служене"

Евангелието до всеки човек
  

12 юли 2012 г. Този ден е част от V-та Библейска седмица, проведена в местността Ксилифор, Велико Търново. По предварително приготвен план Евангелието трябваше да бъде занесено на хората от Велико Търново, Шереметя и Лясковец.

В уречения час около 40 доброволци се снабдиха с книги, брошури и списания и тръгнаха за посочените места, като преди това беше проведено кратко обучение, свързано със същността и важността на литературното служене.

В слънчевия ден, Слънцето на правдата, Исус Христос, изгря още по-силно. Над 2600 библейски разработки, предоставени от отдел Издателско служене, достигнаха до граждани, които пожелаха да ги притежават или приеха да ги прегледат.

Доброволците евангелизатори бяха много насърчени и убедени, че това е начинът, по който вестта може да достигне до всеки човек. Техните опитности, разказани с вдъхновение, разплакаха мнозина от участниците в Библейската седмица и ги мотивираха за по-посветен живот на Божията мисионска кауза.

Моята молитва е младите хора, които искат да служат на Бога, да разберат стойността на литературното служене, за да отидат на Божията нива, колкото може по-скоро.

Албена БОГОМИЛОВА12.07.2012 г.
Албум със снимки
Албум със снимкиСеминария за Литературно служене 2013
Инфо:   Трети и четвърти семестър в училището за литературни евангелизатори.Аудио материал:
Аудио материалПрогнозата е: Порой
Инфо:   Мотивационна проповед

Видео материал:
Видео материалВидео програма на ГК за "Великата борба"
Инфо:   2011 година в ГК бе организирана служба на посвещение за проекта "Вели ...ДругиСписание Литературен евангелизъм - 4 брой

Кат:  Други
Инфо:   В броя четете за Семинарията за Литературно служене...ПрезентацииПроект "'Пътят към Христос' до всеки дом в България"

Кат:  Презентации
Инфо:   Презентация


КнигиВестители на надежда
Кат:  Книги
Инфо:   Книга от Е.Г.Уайт за книгоразпространителите


 
 
inferior
   Created by   Dodo's Team