superior1
Мисионски книги
<< Новини >>
Мисионска книга: Мисионска книга за 2012 - "Знаци на надежда" - Отдел "Издателско Служене"

Мисионска книга за 2012 - "Знаци на надежда"
  
За 2012 г. книгата, която ще се разпространява в България е „Знаци на надежда” от Александро Булон. Основната й тема е наближаването на блажената надежда на всички християни – Второто пришествие на Исус Христос. Тя може да бъде споделена с близки, познати, приятели и с всички хора, с които се срещаме. Чрез нея те могат да открият възможността да се срещнат с Христос, да го приемат като личен Спасител и да се подготвят за Неговото второ идване.
Цената за един брой е 0,90 лв. В нея са включени печат, транспорт или пощенски услуги, 0.20 лв, които ще послужат за основаване на фонд за подпомагане на литературните евангелизатори, назначени с трудов договорна пълен работен ден, и 20% ДДС.
На годишното заседание на Съюза бе взето решение за създаването на този фонд. Той е необходим, тъй като идеята ни е да създадем статут на литературния евангелизатор и да изградим отдела съобразно политиката на ГК, да следваме библейския метод за евангелизиране, а именно: литературният евангелизатор да е сътрудник на пастора и да продава и разпространява книгите с цел създаване на контакти с нови хора за библейско изучаване. Създаването фонда се налага и поради необходимостта дейността на литературните евангелизатори да отговаря и на законовите разпоредби в страната. Желанието ни е да превърнем литературното служене в атрактивна и уважавана професия.
 
Във връзка с проекта Мисионска книга на годината
Издателският отдел към българската Адвентна църква
ви кани, да участвате и в
„Седмицата на литературното служене” 20-27 май 2012 г.
с личен ангажимент 777,
който включва:
7 дни   7 книги   7 молитви
 
Всеки адвентист може да състави списък с имена на 7 свои приятели, познати или съседи, за които да се моли в продължение на 7 дни, като всеки ден от Седмицата на литературното служене подарява по една мисионска книга на един от тях. Така 7 книги ще достигнат до 7 наши приятели. След това продължаваме да се молим за тях.
Ако някой от получателите на книгата прояви интерес, можем да му подарим съкратеното издание на Великата борба или Пътят към Христос, Копнежът на вековете, Открий Исус или други книги и брошури.
По този начин само за една седмица в страната ни ще бъдат разпространени 49 000 книги! Ефекта, който можем да очакваме, е 49 000 домакинства да бъдат достигнати с вестта на надежда, която може да промени коренно живота им. Ще създадем и библейски контакти с нови хора.
Всичко това може да се случи само за една седмица!
 
Средствата по проекта ще се събират в местната църква и ще се изпращат директно в СЪЮЗА от църковния касиер или книжар най-късно до 31.01.2012 г.
 
Банковата сметка на Съюза е:
 
IBAN: BG08STSA93000001433315
Банков код/SWIFT/BIC: STSABGSF
Банка: БДСК – София
Получател: Съюз на ЦАСД
 
ВАЖНО!!! В основание напишете – „Знаци на надежда“
 
Книгата ще бъде готова за получаване по църквите след 01.04.2012 г.
 
Препоръчваме на 14.01.2012 г. да се проведе по места богослужение, което да представи и рекламира мисионската книга на годината. За целта до края на месец декември, на всички църкви ще бъдат изпратено разяснение за програмата, както и следните средства за реклама: клип за Мисионска книга 2012, плакат, който да бъде поставен на видно място във всяка църква до края на 2012 г., материал от книгата оформен като тема и талони за поръчка.
 
Вярваме, че Бог ще благослови богато всеки дарител и участник в програмата „Мисионска книга на годината“.
 
Сам Бог е казал: „Израелтяните принесоха доброволен принос на Господа, всеки мъж и жена, които имаха сърдечно разположение да принесат за каквато и да било работа, която Господ чрез Моисей заповяда да се направи” (Изход 35:29).


29.11.2012 г.
Албум със снимки
Албум със снимкиСеминария за Литературно служене 2013
Инфо:   Трети и четвърти семестър в училището за литературни евангелизатори.Аудио материал:
Аудио материалПрогнозата е: Порой
Инфо:   Мотивационна проповед

Видео материал:
Видео материалВидео програма на ГК за "Великата борба"
Инфо:   2011 година в ГК бе организирана служба на посвещение за проекта "Вели ...ДругиСписание Литературен евангелизъм - 4 брой

Кат:  Други
Инфо:   В броя четете за Семинарията за Литературно служене...ПрезентацииПроект "'Пътят към Христос' до всеки дом в България"

Кат:  Презентации
Инфо:   Презентация


КнигиВестители на надежда
Кат:  Книги
Инфо:   Книга от Е.Г.Уайт за книгоразпространителите


 
 
inferior
   Created by   Dodo's Team